Sisällön tarjoaa Blogger.

Synttärisankari ja PK -rotumestikset

Tarto tosiaan täytti perjantaina jo kaksi vuotta, enkä oikein ymmärrä, että mihin se pentu katosi. Se saattaa johtua siitä, ettei se ole kadonnut mihinkään, sillä Tarto on edelleen todella pentumainenja hyvä niin. Fetahan oli sellainen vanhana syntynyt ja Lola on aika samaa sarjaa, joten yksi vähän hitaammin kypsyvä on mukavaa vaihtelua :D Hurjasti onnea vielä täälläkin kaikille Ab Imo Pectore B -pennuille! :)
Eilen ajelin sitten aamulla Haunisiin seuraamaan PK -rotumestiksiä, jossa oli siis mukana kiitettävä joukko briardikisaajia. Pääsin näkemään Alpon ja Variksen tottisosuuden, ja ne olivat kyllä molemmat hienoa katsottavaa. Muutenkin oli kiva nähdä tuttuja, ja kyllähän Lola ja Tartokin pääsivät mukaan ihmettelemään pk-touhuja. Mä kyllä nostan hattua kaikille, jotka noissa lajeissa kisaavaat - en ymmärrä, miten joku selviää siitä jännittämisestä, kun yhden osuuden jälkeen onkin vielä pari lisää jäljellä, hyi :D
 Puolenpäivän jälkeen mun voimat oli niin lopussa, että ajelin suosiolla kotiin päiväunille, mutta pientä intoa kisoista tarttui tällaiseen tokoihmiseenkin. Tarto on todistanut pystyvänsä hyppäämään metrisen esteen, ei tosin käskystä vaan ihan hyppäämisen ilosta :D Tänään kokeilin sitten ottaa molempien kanssa pienet tokotreenit korkealla vietillä. Tarton kanssa en ole edes mitenkään viettiä koittanut nostaa, se on muutenkin vauhdikas eikä tokoon korkeaa viettiä tarvita, mutta se teki kaiken niin upeasti, että olisin voinut tätäkin kokeilla aikaisemmin. Se on helppo innostaa, mutta pysyy silti koko ajan käskyn alla ja liikkeet olivat tosi näyttäviä. Lolan kanssa kokeilin tosiaan samaa, ja kai sekin lasketaan onnistumiseksi, kun se riehaantuneena puraisi mua reiteen... :D Tällaisia treenejä kyllä pitää ainakin Tarton kanssa ottaa jatkossakin, varsinkin kun lyhyen treenin jälkeen oltiin kaikki kolme ihan väsyneitä!

Ei kommentteja