Sisällön tarjoaa Blogger.

Muuttokaaos (sis. alennuskoodin)

Meillä on viimeiset kaksi viikkoa olleet kauheita. Sain vihdoin ja viimein itsekin sen kaamean flunssan, ja sen lisäksi keksimme vaihtaa asuntoa aika lennossa. Sami on kaikki illat (ja yleensä viikonloputkin) poissa, niin ja sitten on vielä tuo pikkuihminenkin. Päivät ovat olleet siis seesteisiä ja rentouttavia ;)

Nyt kaikki tavarat on vihdoin uudessa kodissa, vanha on siivottu ja avaimet luovutettu ja kun pikkuhiljaa tautikin alkaa hellittää, voidaan rauhassa alkaa tutustua uuteen naapurustoon koiraihmisen silmin. Treenikenttä on jo bongattu, ja maastoja ainakin riittää. Hankin tänään itselleni niin pinkin takin (20 pudotetun kilon kunniaksi huom!), että jos eksyn niin muut sitten ainakin löytävät mut helposti vaikka ilmasta käsin :'D

Vielä en ole ehtinyt siirtämään kuvia kamerasta koneelle, mutta Kintaasta on ainakin luvassa paljon koomisia otoksia. Muuttokaaos oli sen mielestä ihanaa - niin paljon paikkoja joihin piiloutua... Myös asunto maan tasalla on sille luksusta, ja se keikkuukin koko ajan ikkunalaudalla. Tartolle muutto oli vähän vaikeampi prosessi, taisi siis emännän stressi tarttua koiraan.

Mun piti myös täällä blogin puolella vihjaista viime lokakuussa avatusta suomalaisesta verkkokaupasta, joka valmistaa ja myy koirien lisätarvikkeita, herkkuja ja ruokia. Jos se ei ole tullut vielä selväksi, olen verkkokauppojen suurkuluttaja ja itsekin sellaisessa työskennelleenä olen myös erittäin tarkka siitä, että saan hyviä tuotteita edullisesti ja nopeasti. Dogs First on ainakin omalta osaltani hyväksi todettu, joten voin suositella sitä muillekin!

Olen yhteistyön merkeissä saanut testavaksi ruokaa ja herkkuja, sekä biotiinia. Sen lisäksi olen hankkinut kotiin lohiöljyä ja koirien palautusjuomaa. Palautusjuomaa käytän Tartolla erityisen rankkojen lenkkien jälkeen, mutta se oli käytössä myös Lolalla. Kun oli jo selvää, ettei ruuasta ravintoaineet imeydy kunnolla, halusin tarjota sille mahdollisimman paljon ravinteita ja elektrolyyttejä. Uskoisin tuotteen olevan aika hitti myös kesähelteillä, juoma nimittäin maistuu koirille todella hyvin ja nesteiden saanti on turvattu :)

http://track.adtraction.com/t/t?a=1075525472&as=1078103888&t=2&tk=1&url=http://dogsfirst.fi/tarjoukset

Dogs Firstillä on nyt käynnissä alennuskampanja, eli herkkuja ja lisäravinteita löytyy jopa 50 prosentin alennuksella. Tämän lisäksi alennuskoodilla DOGS10 saa koko ostoskorin arvosta 10 % pois. Eli shoppailemaan!

Ei kommentteja