Sisällön tarjoaa Blogger.

Tokokoe 9.9 + video

Kävimme tänään Ramoksen kanssa nappaamassa "maksullinen treeni" -tyylin kakkostuloksen Auran Nuuskujen järjestämässä tokokokeessa Kaarinassa. Itselleni vieras tuomari Vesa Kallio oli sekoittanut liikejärjestystä, ja kokeessa yksilöliikkeet suoritettiin ennen paikallamakuuta. Tuo järjestyshän sopi meille aivan loistavasti, koska Ramos on aina alkuun niin innoissaan, että oli mukava saada se energia hyödynnettyä yksilöliikkeisiin ja viedä sitten rauhoittunut koira paikallaoloon :D

Ramos oli ennen omaa vuoroaan (yllättäen) melko energisellä päällä,  mutta nopeasti tajusi meidän tulleen "hommiin" ja tarjosi kontaktia. Paria minuuttia ennen meidän vuoroa leikitin sitä vielä, jotta saisin sen keskittymään kunnolla.Hyppy 0:
Ei suurta yllätystä tässä, se kyllä harkitsi hyppäämistä, mutta siitä ei pisteitä tipu.
Kapulan pito  7:
Ärsyttää ihan järjettömästi, koska MINÄ tiputin sen kapulan kun olin ensin jollain käsittämättömällä pikkurilliotteella napannut sen Ramokselta, joka kyllä hoiti liikeen niin kuin pitikin. Vitutuksen määrä on suuri.
Kaukokäskyt 8:
Ramos meni vasta toisella käskyllä maahan, otti siis alkuun liikkurista häiriötä. Muuten liike meni hienosti, istuminen taisi jäädä vähän vajaaksi omaan makuun.
Seuraaminen 8: 
Tähän mä olen niin tyytyväinen! Seuraaminen oli tiivistä ja iloista. Ensimmäisen käännöksen jälkeen tuli pysähdys, ja Ramos ei siihen heti reagoinut, taisin antaa käsiapua siinä, mutta jokatapauksessa se istui nopeasti. Seuraamisen kanssa olen tehnyt paljon töitä ja omasta mielestäni ero vanhaan on kyllä suuri :)
Liikkeestä maahanmeno 10:
:)
Luoksetulo 7: 
Tähän pitää opettaa kyllä takaakierto, koska Ramos törmäsi taas todella vauhdilla. Ainakin tuli näyttävä suoritus...
Paikallamakuu 10
Kokonaisvaikutus 7:
Tähän tuomari kommentoi, että olisimme muuten saaneet kympin, mutta Ramoksen visiitti liikkurin luona pudotti arvosanan kolmella.

Kehässä kokeen aikana olin niin tyytyväinen Ramokseen, koska koko ajan meidän ongelma on ollut keskittyminen, ei niinkään liikkeet. Mutta tänään Ramos ei juuri häiriöön reagoinut, vaan ihan tosissaan teki mun kanssa hommia. Kyllähän se pomppii ja tosiaan ihastui liikkuriinkin, mutta ajattelen niiden olevan enemmän viretilaan ja persoonallisuuteen liittyviä asioita, ei ne mua häiritse. Meillä oli kehässä tosi hauskaa yhdessä, ja luotin siihen ihan täysin :) Hauskaa tuntui muuten olevan yleisölläkin, sain jälkikäteen kuulla monia kommentteja Ramoksen älyä loistavasta olemuksesta...

Sosiaalisen palkan koulutuksen seurauksena osasin kiinnittää myös huomiota siihen, miten Ramos "palkkautuu" kokeen aikana, ja se selvästi reagoi mun kehuihin ja tyytyväisyyteen! Toki yksilöliikkeiden jälkeen palkkasin sen narupallollakin, mutta mun kehut ja tekeminen itsessään riitti pitämään sen hyvässä vireessä.

Yhteensä saatiin kokeesta siis 149 pistettä eli 2. palkinto, sijoitus oli 4/7. Ja se tässä onkin, että vihaan häviämistä. Ja mun mittapuulla tokossa on vain ykköstuloksia tai häviöitä ja nyt tunnelmat on ristiriitaiset, kun Ramokseen olen hurjan tyytyväinen ja hävittiin silti :D Tuomari ei myöskään liikkeiden jälkeen antanut mitään palautetta, joten sen pohjalta on vaikea pohtia arvosteluja, mutta onneksi sain yksilöliikkeet videolle.

Koitan nyt pitää mielessä sen saman fiiliksen, mikä oli kehässä Ramoksen kanssa ja keskittyä siihen, miten hyvä tilanne on nyt ja miten paljon ollaan menty eteenpäin. Mutta kyllä se ykköstuloskin on pian käytävä hakemassa jostain tai mun tokoharrastus loppuu kyllä ihan totaalisesti :D

Ei kommentteja