Sisällön tarjoaa Blogger.

Winter Dog Show 2014

Lola oli tänään Turun näyttelyssä Dirk Spruytin arvosteltavana. Lola pärjäsikin oikein hyvin, ja olin tyytyväinen myös sen esiintymiseen. Lola siis liikkui nätisti ja seisoi paikallaan ;) Mihinkään näyttelyseisontoihin en sitä edes yrittänyt väännellä, varsinkin jos takajalkojen siirtely tuottaa sille kipua... Lola nappasi siis ERI:n ja SA:n ja voitti oman kilpailuluokkansa :)

"5 years. Good size female with well proportioned head. Dark eyes. Ears well set. Good neck. Back could be slightly stronger. Well developed chest. Well angulated. Tail set could be better. Moves loose in shoulders and narrow at the rear. Good coat texture."

Parasta oli nähdä, miten Lollis nautti reissustaan. Kahdestaan mun kanssa, paljon koiria ja herkkuja, eikä edes Tartoa kiusaamassa! Lola saikin melkein kilon verran märkäruokaa "maistiaisina", ja mukaan tarttui vielä muutama luu, jonka sai kaluta heti kotona. Selkeästi reissu kuitenkin väsytti Lolaa, eikä se olisi millään jaksanut enää lähteä kyläreissulle Samin mukaan :) 

Itse näyttelystä en kuvia ehtinyt nappaamaan, mutta tässä muutama kuva after partyista:


Ei kommentteja