Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauneudenhoitoa...

Lolan turkkihan on Moserilla vedetty aika lyhyeksi, se näyttää mutanttivehnäterrierriltä tai kauniisti Maijun sanoin "hunaja-kaneli-bouvierilta". Jokatapauksessa laihdutuksen lisäksi projektina olisi saada myöskin sen karva kasvamaan oikeaan mittaansa, ja salaa haaveilen siitä, että voisin jonain päivänä viedä sen näyttelyyn. Lolahan on itseasiassa aika kaunis briardinarttu, jos tuollainen iso rustiikkipipru silmää miellyttää. Mun silmissä nuo isot fawnit briardit ovat kauniita, ja ylipäätänsä pidän voimakkaan ja vaikuttavan näköisistä koirista. Saas nähdä miten tuollainen pieni musta briardi sitten sopii mun makuuni ;)

Tällä hetkellä Lolahan näyttää siis tältä:


Luonnollisestikin kampaan Lolasta kaikki takut pois, ja sillä on niin mukavan karhea turkki ettei siihen paljon takkuja tulekaan. Tällä hetkellä syötän sille Jahti ja Vahti -merkkistä kevytruokaa, joka on ehkä merkkiruokafanien kauhistus, mutta hyväksi laihdutusruuaksi todettu ja se saa siitä kaiken tarpeellisen. Mutta sitten kaikki se ylimääräinen, jota haluan sille syöttää, löytyy kaapista tietenkin myös. Olisi hauska tietää miten paljon koiraihmiset syöttävät lisäravinteita, sillä Lola saa tällä hetkellä Full o Life Skin & Coat -kalaöljyä, Teräsrekkua, Nutrisalia (satunnaisesti juomaveteen)sekä biotiinia. Suurin osa noista tuotteista käy kissoille myös, ja on mukava Kintaankin ruokaan joskus lykätä jotain ylimääräistä. Tosin olen huomannut, että kissan turkin saa kiiltäväksi syöttämällä vain öljyistä tonnikalaa, ja se on Kintaankin mielestä paras tapa :)



En sitten osaa sanoa, miten paljon hyötyä noista on, mutta tulee paljon parempi olo koiranomistajana kun on lisäravinteita joka lähtöön... :D

Ei kommentteja